Power Quinoa Salad

La haute teneur en protéines du quinoa, les minéraux dans le vinaigre, les acides gras essentiels combinés dans un mélange de couleurs, saveurs, et textures font de cette salade un vrai plat de puissance !

High-protein quinoa, mineral rich apple cider vinegar, and essential fatty acids combined with a variety of colours, flavours and textures are what make this salad a real powerhouse!

1 cup of quinoa / 1 tasse de quinoa
2 tbsp of raisins / 2 c à table de raisins secs
2 carrots / 2 carottes
2 celery sticks / 2 bâtons de céleri
1 macintosh apple / 1 pomme macintosh
7-8 cherry tomatoes / 7-8 tomates cerises
1/4 white onion / 1/4 d’oignon blanc
2 tbsp of shelled sunflower seeds / 2 c à table de graines de tournesol écaillés
3 tbsp Vega EFA oil / 3 c à table d’huile Vega AGE
3 tbsp apple cider vinegar / 3 c à table de vinaigre de cidre de pomme
1 tsp parsley / 1 c à café de persil
1 tsp crushed garlic / 1 c à café d’ail émincé
Sea salt and pepper to taste / Sel de mer et poivre au goût

EN: Place the quinoa, raisins and 1.5 cups of water in a small pot. Bring to a boil and let simmer uncovered 12-15 minutes. Pour the quinoa on a plate to let cool while you cut the carrot, celery, apple, cherry tomatoes, and onion into small pieces. In a large bowl, mix the oil, vinegar, parsley, garlic, salt and pepper. Toss in the rest of the ingredients and let sit an hour for the flavours to blend.

FR: Mettre le quinoa, les raisins secs et 1.5 tasses d’eau dans une petite casserole. Porter à ébullition et laisser mijoter 12 à 15 minutes sans couvrir. Laissez refroidir sur une grande assiette le temps de couper en petits morceaux carottes, céleris, pomme, tomates cerises et oignon. Dans un grand bol mélangez l’huile, le vinaigre, le persil, l’ail, le sel et le poivre. Y incorporer tous les ingrédients et laisser reposer au moins une heure pour que les saveurs se mélangent.

2 thoughts on “Power Quinoa Salad

    • Sure! The oil I used is a mix of organic hemp, flax, pumpkin and coconut oils with organic green tea seed, pomegranate seed, black cumin seed, black raspberry seed, blueberry seed, and cranberry seed oils. So if you don’t know where to find this oil in your area, you can make your own mix of flax, pumpkin and olive which are easier to find and you probably already have at home 🙂

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