Brocoli Sauté

2 broccolis / 2 brocolis
1 tsp coconut oil / 1 c à café d’huile de noix de coco
1 can of baby corn / 1 boîte de jeunes épis de maïs
2 tasses de fêves germés / 2 cups of bean sprouts
1 tsp crushed ginger / 1 c à café de gingembre émincé
2 tsp crushed garlic / 2 c à café d’ail émincé
2 tbsp soy sauce / 2 c à soupe de sauce soya
1 tbsp mushroom seasoning / 1 c à soupe d’assaisonnement aux champignons
Spicy sauce to taste / Sauce piquante au goût

EN: Cut the florets off the broccolis and keep the stems for later use in a vegetable soup. In a large frying pan put the oil, broccoli florets and cook covered over medium heat for a 5-8 minutes. Increase the heat and add the rest of the ingredients stir fry another 5 minutes.

FR : Couper les fleurons des brocolis et réserver les tiges pour faire un potage. Dans une grande poêle chauffer l’huile, les fleurons et cuire couvert au feu moyen 5-8 minutes. Ajouter les autres ingrédients, augmentez la température, et faire cuire encore 5 minutes en remuant fréquemment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s