Curried Tofu-Mushroom Stew

20120711-120849.jpg

1/4 cup chopped onion / 1/4 tasse d’oignon haché
200 g tofu cut into cubes/ 200 g tofu coupé en cubes
3 cups of mushrooms stemmed and halved / 3 tasses de champignons équeutés et coupés en moitié
400 ml coconut milk / 400 ml de lait de noix de coco
1-2 tbsp curry powder / 1-2 c à soupe de poudre de cari
1 tbsp crushed garlic / 1 c à soupe d’ail émincé
Salt and pepper to taste / sel et poivre au goût

EN: Place all the ingredients in a medium saucepan. Bring to a boil and simmer on medium-low about 20 minutes until the onions are soft. Serve with rice and veggies.

FR : Mettez tous les ingrédients dans une casserole moyenne. Porter à ébullition et faire mijoter au feu moyen-doux une vingtaine de minutes, jusqu’à ce que les oignons soient tendres. Servir avec du riz et des légumes.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s