Curried Spinach Stew

Ridiculously delicious.. I “taste-tested” about 20 times before we actually sat down to eat.

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4 carrots / 4 carottes
2 cups green cabbage / 2 tasses de chou vert
2 potatoes / 2 pommes de terres
1 tomato / 1 tomate
6 green onions / 6 échalottes
200g of tofu / 200g de tofu
1 bag of spinach 8-10oz / 1 sac d’épinards 8-10oz
1 tbsp crushed garlic / 1 c à soupe d’ail émincé
1 tbsp Herbes Salées / 1 c à soupe d’Herbes Salées
2 tbsp curry powder / 2 c à soupe de cari
Juice of one lemon / Jus d’un citron
1 cup water / 1 tasse d’eau

EN: Cut all the vegetables and tofu into cubes, place in a large pot and cook at medium/high about 5-10 minutes. Add all the other ingredients, bring to a boil and let simmer, covered, about 2 hours. Serve with quinoa, rice, or whole grain bread.

FR : Coupez les légumes et le tofu en cubes et faire revenir dans une grande casserole au feu moyen/fort 5-10 minutes. Ajoutez les autres ingrédients, portez à ébullition et laissez mijoter couvert environ 2 heures. Servez avec du quinoa, du riz, ou un pain multi-grain.

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