Légumes Asiatiques

20120908-134222.jpg
4 cups broccoli flowers / 4 tasses de fleurons de brocoli
4 cups bean sprouts / 4 tasses d’haricots germés (ou pousses de soja)
3 cups of bok choy / 3 tasses de bok choy
2 cups mushrooms / 2 tasses de champignons
3 green onions / 3 échalottes
3 cloves of garlic / 3 gousses d’ail
Juice of 1 lemon / Jus d’un citron
2 tbsp of mushroom seasoning / 2 c à soupe d’assaisonnement aux champignons
2 tbsp soy sauce / 2 c à soupe de sauce soya
2 tsp sesame oil / 2 c à café d’huile de sésame
Hot sauce optional / Sauce piquante optionnel

EN: Rinse and chop all the vegetables, place in a large pot. Toss in the seasonings, cover and cook on medium about 10 mins. Stir occasionally.
Serve with rice and protein.

FR : Rinsez et coupez tous les légumes, et placez dans une grande casserole. Mélangez avec les assaisonnements, couvrez et faites cuire environ 10 minutes au feu moyen. Remuez occasionnellement.
Servez avec du riz et des protéines.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s