Spicy Balsamic Beans

I love beans! So many varieties, textures, and health benefits 🙂
J’adore les fèves ! Tellement de variétés, de textures, et de bienfaits 🙂

20121004-162237.jpg

1/2 onion chopped / 1/2 oignon haché
1 green pepper diced / 1 poivron vert coupé en dés
1 tsp olive oil / 5 ml d’huile d’olive
1 tomato cubed / 1 tomate en dés
3 cloves of garlic / 3 gousses d’ail
1 pinch herbes de Provence / 1 pincée d’herbes de Provence
Salt, pepper and hot sauce to taste / Sel, poivre et sauce piquante au goût
3 cups cooked white beans / 3 tasses de fèves blanches cuites

EN: Sauté the onion and pepper in the olive oil until softened. Add the tomato, garlic, and herbes and cook through another 5 minutes covered. Add the rest of the ingredients and simmer another 5 minutes.

Serve with rice, quinoa, or multigrain bread.

FR : Sautez l’oignon et le poivron dans l’huile d’olive pour ramollir. Ajoutez la tomate, l’ail ,et les herbes et laissez mijoter couvert 5 minutes. Incorporez le reste des ingrédients et laissez cuire couvert un autre 5 minutes.

Servez avec du riz, du quinoa, ou du pain multigrain.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s