Vegan Oktoberfest Sandwich

20121026-103933.jpg

2 Tofurky Polish or beer sausages / 2 saucisses polonaises ou à la bière Tofurky
1/2 cup sliced onion / 125 ml d’oignon tranché mince
1 tsp olive oil / 5 ml d’huile d’olive
3 cups of sauerkraut / 750 ml de choucroute
1 long crusty bread / 1 baguette
Mustard / Moutarde
2 bottles of beer / 2 bouteilles de bière

EN: Cut the sausages in half and lightly brown in a pan over medium heat. In a larger pan sauté the onion in olive oil, add the sauerkraut and fry a few minutes. Cut the bread sausage-length and split down the middle, piling in the sauerkraut, sausage, and mustard. Enjoy with a great beer! 🙂

FR : Coupez les saucisses en deux et faites brunir dans une petite poêle. Dans une grande poêle caramélisez les oignons dans l’huile, ajoutez la choucroute, et bien chauffer. Coupez le pain la longueur des saucisses et ajoutez la choucroute, saucisse, et moutarde. Dégustez avec une bonne bière! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s