Sundried Tomato Paste

20121109-105647.jpg
2 cups sundried tomatoes (not in oil) / 500 ml de tomates sechés au soleil (pas dans l’huile)
1 cup water / 250 ml d’eau
2 tsp salted herbes / 10 ml d’herbes salées

EN: Bring all the ingredients to a boil and let simmer covered 30 minutes. Let sit until cool and blend in a food processor until pasty.

* Served above with garlic and basil thinnes with water over gnocchi 🙂

FR : Faites mijoter tous les ingrédients dans une petite casserole couverte 30 minutes. Laissez refroidir avant de passer au robot jusqu’à l’obtention d’une pâte épaisse.

* Servi ci-haut avec de l’ail et de la basilique allongé avec de l’eau, sur des gnocchis 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s