Zucchini Carob Squares

20121114-073458.jpg
2 1/2 cups flour / 625 ml de farine
2 tsp baking soda / 10 ml de bicarbonate de soude
1/2 tsp salt / 3 ml de sel
1 tsp cinnamon / 5 ml de canelle
1 1/2 cup carob chips / 375 ml de pépites de caroube
1/2 cup apple sauce / 125 ml de compote de pomme
3/4 cup canola oil / 180 ml d’huile de canola
1 1/2 cup sugar / 375 ml de sucre
1 tbsp vanilla extract / 15 ml d’extrait de vanille
4 cups grated zucchini / 1 litre de courgette râpée

EN: Preheat the oven to 350′. Mix the first five ingredients in a big bowl. In another large bowl beat the apple sauce, oil, sugar, and vanilla, and then add the grated zucchini. Add the flour mixture to the zucchini mixture in three shots, blending well. Spread in an oiled 13″ x 9″ baking dish and bake 35 minutes, until a toothpick comes out clean.

FR : Préchauffez le four à 350′. Mélangez les cinq premier ingrédients ensemble dans un grand bol. Dans un autre grand bol battez la compote de pommes, l’huile, le sucre, et la vanille, et y ajouter la courgette râpée. Incorporer le mélange de farine au mélange de courgette en trois portions et bien mélanger. Étalez dans un plat allant au four huilé avec un peu d’huile de canola mesurant environ 32 cm x 22 cm et faites cuire 35 minutes.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s