Banana Chocolate Muffins

20121116-100516.jpg
1 1/2 cups flour / 375 ml de farine
1 tsp baking powder / 5 ml de poudre à pâte
1 tsp baking soda / 5 ml de bicarbonate de soude
1/2 tsp salt / 3 ml de sel
1/2 cup dark chocolate chips / 125 ml de pépites de chocolat noirs
3 large bananas mashed / 3 bananes écrasées
1/2 cup sugar / 125 ml de sucre
1/4 cup apple sauce / 65 ml de compote de pommes
1/3 cup canola oil / 85 ml d’huile

EN: Preheat oven to 350′. Mix the first 5 ingredients in a large bowl. Mash the bananas, and mix in the sugar, apple sauce, and oil. Add to the flour mixture mixing well and put in 12 lightly oiled muffin tins. Bake 20-25 minutes.

FR : Chauffez le four à 350′. Mélangez les cinq premiers ingrédients dans un grand bol. Écrasez les bananes avec le sucre, la compote de pommes, et l’huile. Bien mélanger à la farine et diviser dans 12 moules à muffin légèrement huilés. Mettre au four 20 à 25 minutes.

2 thoughts on “Banana Chocolate Muffins

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s