Spicy Peanut Bowl

20130202-112007.jpg
Spicy peanut sauce / Sauce aux arachides :
1/2 cup peanut butter / 125 ml de beurre d’arachides
3 tbsp soy sauce / 45 ml de sauce soya
1 tsp sesame oil / 5 ml d’huile de sésame
1 tbsp crushed garlic / 15 ml d’ail émincé
1 tsp dried ginger / 5 ml de gingembre moulu
1 tbsp dried chives / 15 ml de ciboulette séchée
2 tbsp nutritional yeast flakes / 30 ml de flocons de levure alimentaire
1/2 cup cold water / 125 ml d’eau froide
Hot sauce to taste / Sauce piquante au goût

Serve over / Servez avec :
Cooked brown rice / Riz brun cuit
Steamed brocoli / Broccoli cuit à la vapeur
Roasted sweet potatoes / Patates douces rôties
Bio-lacto fermented cabbage / Chou bio-lacto fermenté
Sprouts / Germinations

EN: Blend all the sauce ingredients in a blender or shaker. Serve a few tablespoons over the ingredients in a large bowl.

FR : Mélangez les ingrédients pour la sauce dans un malaxeur ou un shaker. Servez quelques cuillères sur les autres ingrédients dans un grand bol.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s