Pâtes Aux Morilles À La Crème Végane

20130102-130528.jpg
200 ml de crème pour la cuisson Belsoy / 200 ml Belsoy cooking cream
200 ml d’eau / 200 ml water
3 échalottes tranchés finement / 3 thinly sliced green onions
30 ml d’ail émincé / 2 tbsp minced garlic
400 ou 500 ml de morilles tranchées 2 cups sliced morel mushrooms
15 ml de paprika / 1 tbsp paprika
Sel et poivre au goût / Salt and pepper to taste
500g de pâtes cuites / 500g cooked pasta

FR : Placez tous les ingrédients pour la sauce dans une casserole moyenne et portez à ébullition. Laissez mijoter quelques minutes pour que les saveurs s’infusent. Si la sauce devient trop épaisse, ajoutez un peu d’eau. Servez sur les pâtes.

EN: Place all the ingredients in a medium saucepan and bring to a light boil. Let simmer a few minutes for the flavours to infuse. If the sauce gets too thick add a little more water. Serve over pasta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s