Thai Tofu Sandwich

20130404-124245.jpg
1 lb firm tofu / 450 g tofu ferme
3 tbsp Tom Yum soup paste / 45 ml de pâte Tom Yum
1 tbsp water / 15 ml d’eau
1 tsp vegetable oil / 5 ml d’huile végétale

EN: Slice the tofu into about a dozen pieces. Mix the other ingredients in a large plastic container and add the tofu making sure all sides are coated. Cover and let sit in the fridge for a few hours or a few days, the longer the better.

Sandwich: Fry both sides without oil over medium heat, and put into the bread of your choice with your favorite topings. I put tomatoes, pickles, vegan mayo, and avocado in the picture above, a tad rich but incredibly delicious!

FR : Tranchez le bloque de tofu en une douzaine de morceaux. Mélangez les autres ingrédients dans un grand contenant avec couvercle, et ajoutez le tofu en vous assurant que tous les côtés sont imprégnés de marinade. Laissez mariner dans le frigo quelques heures ou quelques jours.

Sandwich : Faites cuire le tofu sans huile dans une poêle, et mettez dans le pain de votre choix avec vos garnitures préférées. Dans cette photo j’ai mis de la mayo végé, des tomates, des cornichons, et de l’avocat, un peu riche mais incroyablement délicieux !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s